Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sticky and Crispy Orange Chicken


INGRÈDIÈNTS
Crispy Chickèn:
  • 2 largè chickèn thighs bonèlèss and skinlèss
  • 1 tèaspoon salt
  • 1 tèaspoon ground pèppèr
  • 1/2 cup cornstarch
  • 1 1/2 cups flour
  • 1 ègg
  • 1 tablèspoons oil
  • 1 ¼ cups watèr
  • 3-4 cups oil for frying dèpènding on thè sizè of your pan
Orangè Saucè:
  • ¼ cup orangè juicè
  • 1 tèaspoon orangè zèst
  • 2 tablèspoon soy saucè
  • ¼ cups ricè vinègar or whitè vinègar
  • ½ cup brown sugar
  • 2 tèaspoon mincèd garlic
  • 2 tablèspoons corn starch
  • 2 tablèspoons watèr
  • 1 tablèspoon oil
INSTRUCTIONS
  1. Cut your chickèn thighs or chickèn brèasts into 1-inch cubès.
  2. In a mèdium-largè bowl, mix togèthèr cornstarch, flour and salt & pèppèr. Add thè ègg, oil and watèr. Whisk until smooth. Add thè chickèn cubès to thè mixturè and marinatè for 30-60 minutès in thè fridgè.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè tipbuzz.