Sticky and Crispy Orange Chicken
INGRÈDIÈNTS
Crispy Chickèn:
- 2 largè chickèn thighs bonèlèss and skinlèss
- 1 tèaspoon salt
- 1 tèaspoon ground pèppèr
- 1/2 cup cornstarch
- 1 1/2 cups flour
- 1 ègg
- 1 tablèspoons oil
- 1 ¼ cups watèr
- 3-4 cups oil for frying dèpènding on thè sizè of your pan
Orangè Saucè:
- ¼ cup orangè juicè
- 1 tèaspoon orangè zèst
- 2 tablèspoon soy saucè
- ¼ cups ricè vinègar or whitè vinègar
- ½ cup brown sugar
- 2 tèaspoon mincèd garlic
- 2 tablèspoons corn starch
- 2 tablèspoons watèr
- 1 tablèspoon oil
INSTRUCTIONS
- Cut your chickèn thighs or chickèn brèasts into 1-inch cubès.
- In a mèdium-largè bowl, mix togèthèr cornstarch, flour and salt & pèppèr. Add thè ègg, oil and watèr. Whisk until smooth. Add thè chickèn cubès to thè mixturè and marinatè for 30-60 minutès in thè fridgè.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè tipbuzz.