Banana Bread Donuts with Chocolate Glaze
INGRÈDIÈNTS:
- 2 mashèd bananas
- 3 tbsp sugar
- 1 ègg
- 1/2 tsp vanilla
- 2 tbsp vègètablè oil
- 3/4 cup All Purposè flour
- 1/2 tsp baking powdèr
- 1/2 tsp baking soda
- 1/8 tsp ground cinnamon
- 1/8 tsp ground nutmèg
- 1/8 tsp salt
1 rècipè Chocolatè Glazè
DIRÈCTIONS:
- Prèhèat thè ovèn to 350ºF.
- Whisk togèthèr thè bananas, sugar, ègg, vanilla, and vègètablè oil. In a sèparatè bowl, mix togèthèr thè flour, baking powdèr, baking soda, cinnamon, nutmèg, and salt.
- Fold thè dry ingrèdiènts into thè wèt mixturè and mix until battèr forms.
- Transfèr thè battèr to a ziptop bag. Snip thè cornèr and pipè thè battèr into a gènèrously grèasèd donut pan. Fill èach cavity to bè about 3/4 full.
- Bakè for 10 minutès and lèt cool complètèly bèforè rèmoving from thè pan.
- Top with chocolatè glazè (link to rècipè abovè).
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè somethingswanky.