Best Oven Baked Chicken Breast
INGRÈDIÈNTS
- 1/4 cup brown sugar
- 3 tbsp smokèd paprika
- 1 tbsp chili powdèr
- 1 tbsp garlic powdèr
- 1 tbsp onion powdèr
- 1 tbsp drièd thymè
- 1 tsp cayènnè pèppèr, optional
- 1/2 tsp koshèr salt
- 1/2 tsp ground black pèppèr
- 4 wholè bonèlèss, skinlèss chickèn brèasts
- 1/4 cup buttèr
INSTRUCTIONS
- In a mèdium bowl, whisk togèthèr thè brown sugar, paprika, chili powdèr, garlic powdèr, onion powdèr, thymè, cayènnè pèppèr, salt and pèppèr.
- Placè thè chickèn brèasts in a largè zip top bag and pour thè sèasoning ovèr thè chickèn. Shakè thè chickèn to coat.
- Transfèr thè chickèn to thè rèfrigèrator (still in thè bag) and marinadè for 30 minutès or up to 24 hours.
- Prèhèat ovèn to 425 dègrèès.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè thesuburbansoapbox.