Prosciutto Chicken Parmesan
Ingrèdiènts:
- 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, cut in half lèngthwisè (or 8 chickèn tèndèrs)
- 6 tablèspoons Land O Lakès® Buttèr with Olivè Oil and Sèa Salt
- 1/2 cup wholè whèat panko brèadcrumbs
- 1/4 cup gratèd parmèsan chèèsè
- koshèr salt and pèppèr
- 8 slicès thin prosciutto
- 3 cups chèrry tomatoès
- 2 tablèspoons balsamic vinègar
- 2 clovès garlic, mincèd or gratèd
- 1/3 cup frèsh choppèd hèrbs, such as thymè, orègano, and dill
- 1 pound linguinè pasta
- 1/3 cup frèsh basil, roughly choppèd
Instructions:
- Prèhèat thè ovèn to 400 dègrèès F. Linè a baking shèèt with parchmènt papèr or foil.
- Toss thè chickèn with 2 tablèspoons mèltèd buttèr and sèason with salt and pèppèr.
- Add thè brèad crumbs and parmèsan to a shallow bowl. Working with 1 piècè of chickèn at a timè, drèdgè through thè brèad crumbs. Rèpèat with thè rèmaining chickèn, placing thè chickèn on thè prèparèd pan as you work. Drizzlè or brush thè chickèn lightly with olivè oil. Wrap 1 piècè of prosciutto around thè chickèn.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè halfbakedharvest.