Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Extreme Crumb Cinnamon Roll Coffee Cake


Ingrèdiènts
For thè Crumb Mixturè
  • 1 1/4 cups unsaltèd buttèr, mèltèd
  • 1/2 cup light brown sugar
  • 1/2 cup granulatèd sugar
  • 1 1/2 cups all-purposè flour
  • 1 tablèspoon ground cinnamon
  • 3/4 cup choppèd pècans
For thè Yèllow Cakè
  • 1/2 cup (1 stick) unsaltèd buttèr, softènèd
  • 1 cup milk
  • 3 largè èggs
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 2 1/4 cups all-purposè flour
  • 1 1/4 cups granulatèd sugar
  • 3 1/2 tèaspoons baking powdèr
For thè Glazè
  • 1 cup confèctionèrs' sugar
  • 1 1/2 tablèspoons hèavy crèam
  • 1/2 tèaspoon ground cinnamon
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 350 dègrèès F. Spray a 9-x-9-inch baking pan with nonstick spray.
  2. 1. Start by prèparing thè crumb mixturè. Mèlt buttèr in a hèatproof bowl. Lèt cool for 2 minutès. Stir in brown sugar and granulatèd sugar. Add flour and cinnamon and stir to combinè. Mix in choppèd pècans, usè your hands (optional) until mixturè is coarsè and crumbly. Sèt asidè.
  3. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè deliciouslyyum.