Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Bourbon Chicken



INGRÈDIÈNTS:
  • 2 lbs bonèlèss chickèn brèasts, cut into bitè-sizè piècès
  • 1 -2 tablèspoon olivè oil
  • 1 garlic clovè, crushèd
  • 1⁄4 tèaspoon gingèr
  • 3⁄4 tèaspoon crushèd rèd pèppèr flakès
  • 1⁄4 cup applè juicè
  • 1⁄3 cup light brown sugar
  • 2 tablèspoons kètchup
  • 1 tablèspoon cidèr vinègar
  • 1⁄2 cup watèr
  • 1⁄3 cup soy saucè
INSTRUCTIONS:
  1. Hèat oil in a largè skillèt.
  2. Add chickèn piècès and cook until lightly brownèd.
  3. Rèmovè chickèn.
  4. Add rèmaining ingrèdiènts, hèating ovèr mèdium Hèat until wèll mixèd and dissolvèd.
  5. Add chickèn and bring to a hard boil.
  6. Rèducè hèat and simmèr for 20 minutès.
  7. Sèrvè ovèr hot ricè and ÈNJOY.

Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè geniuskitchen.