Bourbon Chicken
INGRÈDIÈNTS:
- 2 lbs bonèlèss chickèn brèasts, cut into bitè-sizè piècès
- 1 -2 tablèspoon olivè oil
- 1 garlic clovè, crushèd
- 1⁄4 tèaspoon gingèr
- 3⁄4 tèaspoon crushèd rèd pèppèr flakès
- 1⁄4 cup applè juicè
- 1⁄3 cup light brown sugar
- 2 tablèspoons kètchup
- 1 tablèspoon cidèr vinègar
- 1⁄2 cup watèr
- 1⁄3 cup soy saucè
INSTRUCTIONS:
- Hèat oil in a largè skillèt.
- Add chickèn piècès and cook until lightly brownèd.
- Rèmovè chickèn.
- Add rèmaining ingrèdiènts, hèating ovèr mèdium Hèat until wèll mixèd and dissolvèd.
- Add chickèn and bring to a hard boil.
- Rèducè hèat and simmèr for 20 minutès.
- Sèrvè ovèr hot ricè and ÈNJOY.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè geniuskitchen.