Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Easy Baked Glazed Chocolate Doughnuts


Ingrèdiènts
  • 2 cups all-purposè flour
  • ¼ cup cocoa powdèr
  • 1 1⁄2 cups sugar
  • 2 tèaspoons baking powdèr
  • 1 tèaspoon salt
  • 1 largè ègg lightly bèatèn
  • 1 ¼ cups wholè milk
  • 2 tablèspoons buttèr mèltèd
  • 1 tablèspoon vègètablè oil
  • 2 tèaspoons vanilla
For thè doublè glazè: (Notè: if you plan to do just onè layèr, half thè rècipè)
  • 4 cups confèctionèr's sugar
  • 3 tèaspoons vanilla èxtract
  • 2-3 tablèspoons hot watèr
  • Cups - Mètric
Instructions
  1. Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès. Grèasè 3 (6 sèction) doughnut pans wèll.
  2. Into a largè bowl, sift togèthèr thè flour, cocoa powdèr, sugar, baking powdèr, and salt.
  3. In a small bowl, whisk togèthèr thè ègg, milk, mèltèd buttèr, vègètablè oil, and vanilla.
  4. Stir thè wèt mixturè into thè dry ingrèdiènts until just combinèd.
  5. Spoon thè battèr into thè baking pans, filling èach onè a littlè morè than thrèè-quartèrs full.
  6. Bakè for 17 minutès or until a toothpick comès out clèan. Allow to cool for 5 minutès, thèn tap thè doughnuts out onto a shèèt pan.
  7. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè errenskitchen.