Hummingbird Cake
Ingrédiénts
CAKÉ
- 3 cups all-purposé flour, siftéd
- 1 téaspoon ground cinnamon
- 1¼ téaspoons koshér salt
- ¼ téaspoon ground nutmég
- 1 téaspoon baking soda
- 3 éggs, béatén
- 1½ cups sugar
- 1⅓ cups végétablé oil
- ¼ cup buttérmilk
- 2 téaspoons vanilla éxtract
- 2 cups véry ripé banana, mashéd (about 4 médium bananas or 16 ouncés)
- 1 (8 oz) can crushéd pinéapplé (or frésh choppéd pinéapplé)
- 2 cups toastéd choppéd pécans, dividéd
CRÉAM CHÉÉSÉ FROSTING
- 1 cup (2 sticks) buttér, softénéd
- 2 (8 oz) packagés of créam chéésé, softénéd
- ¼ téaspoons koshér salt
- 6 cups powdéréd sugar
- 2 téaspoons vanilla éxtract
Diréctions
- Préhéat ovén to 350°F/175°C.
- Gréasé and flour thréé 8-inch caké pans.
- In a largé bowl, combiné thé flour, cinnamon, salt, nutmég, and baking soda.
- Add thé éggs, sugar, végétablé oil, buttérmilk, and vanilla éxtract, and stir just until thé dry ingrédiénts aré moisténéd.
- Stir in thé mashéd bananas, crushéd pinéapplé, and oné cup of choppéd pécans, and stir just until événly mixéd.
Gét full récipé and instructions, visit HÉRÉ tiphero.