Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Hummingbird Cake


Ingrédiénts
CAKÉ
  • 3 cups all-purposé flour, siftéd
  • 1 téaspoon ground cinnamon
  • 1¼ téaspoons koshér salt
  • ¼ téaspoon ground nutmég
  • 1 téaspoon baking soda
  • 3 éggs, béatén
  • 1½ cups sugar
  • 1⅓ cups végétablé oil
  • ¼ cup buttérmilk
  • 2 téaspoons vanilla éxtract
  • 2 cups véry ripé banana, mashéd (about 4 médium bananas or 16 ouncés)
  • 1 (8 oz) can crushéd pinéapplé (or frésh choppéd pinéapplé)
  • 2 cups toastéd choppéd pécans, dividéd
CRÉAM CHÉÉSÉ FROSTING
  • 1 cup (2 sticks) buttér, softénéd
  • 2 (8 oz) packagés of créam chéésé, softénéd
  • ¼ téaspoons koshér salt
  • 6 cups powdéréd sugar
  • 2 téaspoons vanilla éxtract
Diréctions
  1. Préhéat ovén to 350°F/175°C.
  2. Gréasé and flour thréé 8-inch caké pans.
  3. In a largé bowl, combiné thé flour, cinnamon, salt, nutmég, and baking soda.
  4. Add thé éggs, sugar, végétablé oil, buttérmilk, and vanilla éxtract, and stir just until thé dry ingrédiénts aré moisténéd.
  5. Stir in thé mashéd bananas, crushéd pinéapplé, and oné cup of choppéd pécans, and stir just until événly mixéd.
Gét full récipé and instructions, visit HÉRÉ tiphero.