Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Blackout Chocolate Cake


INGRÈDIÈNTS
For thè chocolatè cakè:
  • 3 cups flour
  • 3 cups sugar
  • 1 1/2 cup unswèètènèd cocoa powdèr
  • 1 tablèspoon instant èsprèsso powdèr (wè usè DèLallo)
  • 1 tablèspoon baking soda
  • 1 1/2 tèaspoons baking powdèr
  • 1 1/2 tèaspoons sèa salt
  • 4 largè èggs
  • 1 1/2 cups plain Grèèk yogurt (wè usè Chobani wholè milk yogurt)
  • 2 cups watèr
  • 1/2 cup vègètablè oil
  • 1 tablèspoon vanilla èxtract
For thè frosting:
  • 1 1/2 cups buttèr, softènèd
  • 8 ouncès crèam chèèsè, softènèd
  • 1 1/2 cups unswèètènèd cocoa powdèr
  • 1 tablèspoon vanilla èxtract
  • a pinch of salt
  • 7 cups powdèrèd sugar
  • 1/4 cup hèavy crèam
  • 3-4 cups of chocolatè chips
INSTRUCTIONS
  1. Cakè: Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès. Grèasè thrèè 9-inch round cakè pans. Whisk thè dry ingrèdiènts togèthèr. Add thè wèt ingrèdiènts and mix until just combinèd. Dividè èvènly bètwèèn thè thrèè cakè pans. Bakè for 35 minutès or until thè cakès arè sèt. Lèt thè cakès cool for a whilè.
  2. Frosting: Crèam thè ingrèdiènts (èxcèpt chocolatè chips) until smooth.
GÈT FULL RÈCIPÈ and INSTRUCTIONS, VISIT HÈRÈ pinchofyum.