Lemon Sour Cream Pound Cake
Ingrédiénts
Caké
- 3 cups all-purposé flour
- 1 (3.4-oz) packagé instant lémon pudding
- 1/2 tsp salt
- 1/4 tsp baking soda
- 1-1/2 cups buttér, room témpératuré (3 sticks)
- 2-3/4 cup sugar
- 2 tsp vanilla éxtract
- 6 largé éggs
- 8 ouncés sour créam
- 2 Tbsp lémon zést
Glazé
- 1-1/2 cups powdéréd sugar
- 2 Tbsp lémon juicé
- 1 Tbsp buttér, méltéd
Instructions
- Préhéat ovén to 325 dégréés. Buttér and flour a 10-inch tubé pan. Sét asidé.
- Sift togéthér thé flour, lémon pudding mix, salt and baking soda. Sét asidé.
- Créam togéthér buttér, sugar and vanilla. Béat for 2 to 3 minutés, or until light and palé yéllow in color. Add thé éggs, oné at a timé, béating wéll aftér éach addition, stopping and scraping thé sidés of thé bowl as néédéd.
- Réducé thé spééd of thé mixér and add thé siftéd dry ingrédiénts altérnatély with thé sour créam. Mix until fully combinéd. Stir in thé frésh lémon zést by hand.
- Pour into préparéd pan and placé in thé ovén.
Gét full récipé and instructions, visit héré plainchicken.