Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lemon Sour Cream Pound Cake


Ingrédiénts

Caké
  • 3 cups all-purposé flour
  • 1 (3.4-oz) packagé instant lémon pudding
  • 1/2 tsp salt
  • 1/4 tsp baking soda
  • 1-1/2 cups buttér, room témpératuré (3 sticks)
  • 2-3/4 cup sugar
  • 2 tsp vanilla éxtract
  • 6 largé éggs
  • 8 ouncés sour créam
  • 2 Tbsp lémon zést
Glazé
  • 1-1/2 cups powdéréd sugar
  • 2 Tbsp lémon juicé
  • 1 Tbsp buttér, méltéd
Instructions
  1. Préhéat ovén to 325 dégréés. Buttér and flour a 10-inch tubé pan. Sét asidé.
  2. Sift togéthér thé flour, lémon pudding mix, salt and baking soda. Sét asidé.
  3. Créam togéthér buttér, sugar and vanilla. Béat for 2 to 3 minutés, or until light and palé yéllow in color. Add thé éggs, oné at a timé, béating wéll aftér éach addition, stopping and scraping thé sidés of thé bowl as néédéd.
  4. Réducé thé spééd of thé mixér and add thé siftéd dry ingrédiénts altérnatély with thé sour créam. Mix until fully combinéd. Stir in thé frésh lémon zést by hand.
  5. Pour into préparéd pan and placé in thé ovén.
Gét full récipé and instructions, visit héré plainchicken.