Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Simply Perfect Chocolate Cake


Ingrèdiènts
FOR THÈ CHOCOLATÈ CAKÈ LAYÈRS
  • 1 1/2 cups granulatèd sugar
  • 1 cup all-purposè flour
  • 1/2 cup cakè flour
  • 1 cup cocoa powdèr unswèètènèd
  • 1 1/2 tèaspoons baking powdèr
  • 1 tèaspoon baking soda
  • 1/2 tèaspoon koshèr salt
  • 1 cup unsaltèd buttèr softènèd
  • 4 èggs largè
  • 1 cup plain Grèèk yogurt or sour crèam
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
FOR THÈ COCOA SIMPLÈ SYRUP (OPTIONAL)
  • 1/2 cup granulatèd sugar
  • 1 tablèspoon cocoa powdèr unswèètènèd
  • 1/2 cup watèr
Instructions
TO MAKÈ THÈ CHOCOLATÈ CAKÈ LAYÈRS:
  1. Prèhèat thè ovèn to 325 dègrèès F.
  2. Gènèrously mist thrèè 8-inch diamètèr by 2-inch high cakè pans with non-stick spray, and linè with circlès cut from parchmènt papèr.
  3. Placè thè sugar, flours, cocoa, baking powdèr, baking soda, and salt in a largè mixing bowl, and whisk to combinè.
  4. Cut thè buttèr into smallèr piècès and add it to thè dry ingrèdiènts.
  5. Mix on low spèèd until thè mixturè rèsèmblès damp sand (30 sèconds to a minutè).
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè bakingamoment.