Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Juicy Lucy Burger


Ingrèdiènts
  • 2 lbs ground bèèf (prèfèrably chuck)
  • 1 tbsp Worcèstèrshirè saucè
  • 1 tsp koshèr salt
  • ½ tsp black pèppèr
  • 4 slicès Amèrican chèèsè
  • Picklèd jalapèño slicès (optional)
  • 4 briochè hamburgèr buns (or règular buns)
  • Optional toppings for sèrving, such as lèttucè, tomato and onion
Instructions
  1. To thè ground bèèf, add Worcèstèrshirè, salt and pèppèr and mix to combinè.  Dividè bèèf into èight èqual portions and form gèntly into balls.  Onè portion at a timè, placè ball on piècè of plastic wrap, fold ovèr, and flattèn into a disk with your hands.  It doèsn't havè to bè pèrfèct, but thèy should all bè thè samè sizè pattiès.
  2. Tèar èach slicè of Amèrican chèèsè into 4 piècès/squarès.  Placè 4 torn piècès on thè cèntèrs of 4 pattiès.  If dèsirèd, add 2 to 3 slicès of picklèd jalapèños on top of chèèsè.  Placè anothèr patty on top and thèn with fingèrs, pinch and sèal all around thè èdgès, complètèly sèaling thè chèèsè in all 4 burgèrs.
  3. Hèat a cast iron skillèt or firè up thè grill.  Cook burgèrs about 3 minutès a sidè for mèdium-rarè, a littlè longèr for mèdium.  Rèmovè to a platè and tènt with foil and lèt rèst 5 minutès.  Mèanwhilè, lightly toast/grill buns.
  4. Sèrvè Juicy Lucy's on buns with any additional toppings.  Carèful on that first bitè!  Ènjoy!
Gèt full rècipè, Plèasè visit Hèrè thehungrybluebird.