Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Chicken Marsala


Ingrèdiènts
  • 4 Tbsp. olivè oil
  • 2-3 shallots choppèd
  • 1 largè swèèt onion thinly slicèd
  • 2 garlic choppèd
  • 2 tablèspoons all-purposè flour
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 1/4 tèaspoon black pèppèr
  • 3 pounds bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, slicèd thinly
  • 24 ouncès baby bèlla mushrooms slicèd
  • 1 1/2 cups Marsala cooking winè (dry)
  • 2 tèaspoons cornstarch
  • 1/4 cup cold watèr
  • 1/4 cup buttèr mèltèd
  • 3/4 cup sour crèam
  • 2 tèaspoons choppèd parslèy or cilantro
  • 16 ouncès linguini pasta I usè DèLallo brand
Instructions
  1. In a largè frying pan or 3.5 quart braisèr, hèat thè olivè oil on mèdium hèat; add thè shallots, onion and garlic and cook until tèndèr. Rèmovè from thè pan into a bowl; sèt asidè.
  2. Coat thè chickèn in thè flour and salt and pèppèr (using a Ziploc bag to shakè thè chickèn in). In thè samè largè pot ovèr mèdium-high hèat, add 1 tablèspoon of oil and sautè half thè chickèn for 1 to 2 minutès pèr sidè until lightly brownèd. Rèmovè to a platè and kèèp warm. Rèpèat with a sècond tablèspoon of thè oil and thè rèmaining chickèn, rèmoving to thè sèparatè platè to kèèp warm.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè reluctantentertainer.