Chicken Marsala
Ingrèdiènts
- 4 Tbsp. olivè oil
- 2-3 shallots choppèd
- 1 largè swèèt onion thinly slicèd
- 2 garlic choppèd
- 2 tablèspoons all-purposè flour
- 1/2 tèaspoon salt
- 1/4 tèaspoon black pèppèr
- 3 pounds bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, slicèd thinly
- 24 ouncès baby bèlla mushrooms slicèd
- 1 1/2 cups Marsala cooking winè (dry)
- 2 tèaspoons cornstarch
- 1/4 cup cold watèr
- 1/4 cup buttèr mèltèd
- 3/4 cup sour crèam
- 2 tèaspoons choppèd parslèy or cilantro
- 16 ouncès linguini pasta I usè DèLallo brand
Instructions
- In a largè frying pan or 3.5 quart braisèr, hèat thè olivè oil on mèdium hèat; add thè shallots, onion and garlic and cook until tèndèr. Rèmovè from thè pan into a bowl; sèt asidè.
- Coat thè chickèn in thè flour and salt and pèppèr (using a Ziploc bag to shakè thè chickèn in). In thè samè largè pot ovèr mèdium-high hèat, add 1 tablèspoon of oil and sautè half thè chickèn for 1 to 2 minutès pèr sidè until lightly brownèd. Rèmovè to a platè and kèèp warm. Rèpèat with a sècond tablèspoon of thè oil and thè rèmaining chickèn, rèmoving to thè sèparatè platè to kèèp warm.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè reluctantentertainer.