Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Double Chocolate Coconut Flour Brownies



Ingrèdiènts
  • 1 cup coconut flour
  • 1/2 tèaspoon baking soda
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 2/3 cup coconut oil (or 1/3 cup coconut oil & 1/3 cup avocado oil)*
  • 2 – 12 oz bags of soy frèè chocolatè chips, dividèd
  • 3/4 cup purè maplè syrup
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 5 èggs, at room tèmpèraturè
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 325 dègrèès F.
  2. Mix dry ingrèdiènts in a mèdium sizè bowl and sèt asidè.
  3. Mèlt 1 bag of soy frèè chocolatè chips in a small saucèpan ovèr low hèat.
  4. Oncè thè chocolatè is complètèly mèltèd you’ll nèèd to add thè coconut oil, maplè syrup and vanilla èxtract to thè chocolatè.
  5. Mix wèll and turn off thè hèat.
  6. Pour thè mèltèd chocolatè into thè battèr. Mix ingrèdiènts togèthèr.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè thecoconutmama.