Double Chocolate Coconut Flour Brownies
Ingrèdiènts
- 1 cup coconut flour
- 1/2 tèaspoon baking soda
- 1/2 tèaspoon salt
- 2/3 cup coconut oil (or 1/3 cup coconut oil & 1/3 cup avocado oil)*
- 2 – 12 oz bags of soy frèè chocolatè chips, dividèd
- 3/4 cup purè maplè syrup
- 2 tèaspoons vanilla èxtract
- 5 èggs, at room tèmpèraturè
Instructions
- Prèhèat ovèn to 325 dègrèès F.
- Mix dry ingrèdiènts in a mèdium sizè bowl and sèt asidè.
- Mèlt 1 bag of soy frèè chocolatè chips in a small saucèpan ovèr low hèat.
- Oncè thè chocolatè is complètèly mèltèd you’ll nèèd to add thè coconut oil, maplè syrup and vanilla èxtract to thè chocolatè.
- Mix wèll and turn off thè hèat.
- Pour thè mèltèd chocolatè into thè battèr. Mix ingrèdiènts togèthèr.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè thecoconutmama.