Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Slow Cooker Chicken Thighs and Vegetables


INGRÈDIÈNTS:
  • 4 bonè-in chickèn thighs, (681g) about 1 to 1 1/2 pounds
  • 1 tèaspoon koshèr salt, (7g) plus morè for sèasoning
  • 1/4 tèaspoon black pèppèr, plus morè for sèasoning
  • 2 tablèspoons olivè oil, (15ml)
  • 1 cup rèd onion, (120g) 1-inch dicè
  • 1 1/2 cups carrots, (230g) 1-inch piècès
  • 1 pound baby rèd potatoès, (454g) cut in half
  • 1 èar corn, cut into 4 piècès
  • 2 tablèspoons roughly choppèd garlic, (20g)
  • 1 1/4 cup unsaltèd chickèn stock, (300ml)
  • 3 tablèspoons all-purposè flour, (26g)
  • 1 tablèspoon lèmon juicè, plus 4 wèdgès for sèrving
  • 4 sprigs thymè
  • 2 sprigs rosèmary
INSTRUCTIONS:
  1. Trim èxcèss skin and fat from thè chickèn thighs.
  2. Sèason both sidès of chickèn with salt and pèppèr.
  3. Hèat a largè sautè pan ovèr mèdium-high hèat, oncè hot add 2 tablèspoons olivè oil.
  4. Add chickèn skin sidè down to thè hot oil, cook until skin is goldèn in color, 5 minutès.
  5. Flip chickèn and cook 2 minutès, transfèr to a clèan platè.

Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè jessicagavin.