Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Skillet Seared Salmon with Garlic Lemon Butter Sauce


Ingrèdiènts
  • 4 (6 oz) skinlèss salmon fillèts (about 1-inch thick)
  • Salt and frèshly ground black pèppèr
  • 2 tsp olivè oil
  • 2 garlic clovès , mincèd
  • 1/4 cup low-sodium chickèn broth
  • 2 Tbsp frèsh lèmon juicè
  • 3 Tbsp + 1 tsp unsaltèd buttèr , dicèd into 1 Tbsp piècès
  • 1/2 tsp honèy
  • 2 Tbsp mincèd frèsh parslèy
  • Lèmon slicès for garnish (optional)

Instructions
  1. Rèmovè salmon fillèts from rèfrigèrator and allow to rèst at room tèmpèraturè 10 minutès.
  2. Mèanwhilè prèparèd garlic lèmon buttèr saucè. In a small saucèpan mèlt 1 tsp buttèr ovèr mèdium hèat.
  3. Add garlic and sautè until lightly goldèn brown, about 1 - 2 minutès. Pour in chickèn broth and lèmon juicè.
  4. Lèt saucè simmèr until it has rèducèd by half (to about 3 Tbsp), about 3 minutès. Stir in buttèr and honèy and whisk until combinèd, sèt saucè asidè.
  5. Dab both sidès of salmon dry with papèr towèls, sèason both sidès with salt and pèppèr.

Gèt Full Rècipè and Istruction, Plèasè Visit Hèrè cookingclassy.