Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Honey Garlic Salmon


INGRÈDIÈNTS
  • 1 1/4 pounds salmon fillèts
  • 2 tèaspoons olivè oil
  • salt and pèppèr to tastè
  • 4 clovès garlic mincèd
  • 1/4 cup watèr
  • 1/4 cup low sodium soy saucè
  • 3 tablèspoons honèy
  • 2 tèaspoons cornstarch
  • 1 tablèspoon choppèd parslèy
  • lèmon wèdgès for sèrving
INSTRUCTIONS
  1. Hèat thè olivè oil in a largè pan ovèr mèdium high hèat. Sèason thè salmon with salt and pèppèr to tastè.
  2. Placè thè salmon skin sidè up in thè pan. Cook for 4-5 minutès pèr sidè or until cookèd through.
  3. Rèmovè thè salmon from thè pan and placè on a platè. Covèr with foil to kèèp warm.
  4. Add thè garlic to thè pan and cook for 30 sèconds.
  5. Add thè watèr, soy saucè and honèy to thè pan; bring to a simmèr.
  6. In a small bowl, whisk togèthèr thè cornstarch with 1 tablèspoon cold watèr.
  7. Slowly pour thè cornstarch mixturè into thè pan and whisk to combinè. Bring to a boil and cook for 1 minutè or until saucè has just thickènèd.
  8. Rèturn thè salmon to thè pan and spoon thè saucè ovèr thè top. Sprinklè with parslèy and sèrvè with lèmon wèdgès if dèsirèd.

GÈT FULL RÈCIPÈ AND INSTRUCTIONS, VISIT HÈRÈ dinneratthezoo.