Lemon Butter Sauce for Fish
Ingrèdiènts
LÈMON BUTTÈR SAUCÈ:
- 60 g / 4 tbsp unsaltèd buttèr , cut into piècès
- 1 tbsp frèsh lèmon juicè
- Salt and finèly ground pèppèr
CRISPY PAN FRIÈD FISH:
- 2 x thin whitè fish fillèts (120-150g / 4-5oz èach), skinlèss bonèlèss (I usèd Brèam, Notè 1)
- Salt and pèppèr
- 2 tbsp whitè flour
- 2 tbsp oil (I usè canola)
- SÈRVING:
- Lèmon wèdgès
- Finèly choppèd parslèy, optional
Instructions
LÈMON BUTTÈR SAUCÈ (SÈÈ VIDÈO):
- Placè thè buttèr in a light colourèd saucèpan or small skillèt ovèr mèdium hèat.
- Mèlt buttèr thèn lèavè on thè stovè, whisking / stirring vèry now and thèn. Whèn thè buttèr turns goldèn brown and it smèlls nutty - about 3 minutès, rèmovè from stovè immèdiatèly and pour into small bowl. (Notè 2)
- Add lèmon juicè and a pinch of salt and pèppèr. Stir thèn tastè whèn it has coolèd slightly. Adjust lèmon/salt to tastè.
- Sèt asidè - it will stay pourablè for 20 - 30 minutès. Sèè Notè 3 for storing.
Gèt Full Rècipè and Istruction, Plèasè Visit Hèrè recipetineats.