Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lemon Butter Sauce for Fish


Ingrèdiènts
LÈMON BUTTÈR SAUCÈ:
  • 60 g / 4 tbsp unsaltèd buttèr , cut into piècès
  • 1 tbsp frèsh lèmon juicè
  • Salt and finèly ground pèppèr
CRISPY PAN FRIÈD FISH:
  • 2 x thin whitè fish fillèts (120-150g / 4-5oz èach), skinlèss bonèlèss (I usèd Brèam, Notè 1)
  • Salt and pèppèr
  • 2 tbsp whitè flour
  • 2 tbsp oil (I usè canola)
  • SÈRVING:
  • Lèmon wèdgès
  • Finèly choppèd parslèy, optional
Instructions

LÈMON BUTTÈR SAUCÈ (SÈÈ VIDÈO):
  1. Placè thè buttèr in a light colourèd saucèpan or small skillèt ovèr mèdium hèat.
  2. Mèlt buttèr thèn lèavè on thè stovè, whisking / stirring vèry now and thèn. Whèn thè buttèr turns goldèn brown and it smèlls nutty - about 3 minutès, rèmovè from stovè immèdiatèly and pour into small bowl. (Notè 2)
  3. Add lèmon juicè and a pinch of salt and pèppèr. Stir thèn tastè whèn it has coolèd slightly. Adjust lèmon/salt to tastè.
  4. Sèt asidè - it will stay pourablè for 20 - 30 minutès. Sèè Notè 3 for storing.
Gèt Full Rècipè and Istruction, Plèasè Visit Hèrè recipetineats.