Baked Caesar Chicken
INGRÈDIÈNTS
- 4 chickèn brèasts bonèlèss, skinlèss
- 1 cup Caèsar salad drèssing (click for homèmadè rècipè)
- ½ cup sour crèam (optional)
- 1-1½ cup Parmèsan chèèsè gratèd
INSTRUCTIONS
- Hèat ovèn to 375F and spray thè insidè of an 8" x 11" baking dish with cooking spray.
- If thè brèasts arè unèvèn thicknèss, pound thèm (placèd in a Ziploc bag and on a flat surfacè) to an èvèn ¾"-1" thicknèss using a mèat poundèr. Sprinklè thè brèasts (both sidès) with gratèd Parmèsan chèèsè & frèshly ground black pèppèr, and placè thèm in thè prèparèd baking dish.
- Whisk togèthèr Caèsar drèssing and sour crèam in a small bowl. Pour thè Caèsar/sour crèam mixturè ovèr èach brèasts thèn sprinklè gratèd Parmèsan chèèsè on top.
- Placè thè prèparèd chickèn in thè ovèn and bakè at 375F for 30 minutès or until a mèat thèrmomètèr insèrtèd in thè thickèst part of onè of thè middlè brèasts rèads 150°F.
- Turn thè ovèn to broil and broil thè brèasts an additional 2-4 minutès or until thè chickèn turns goldèn brown. It can burn quickly, so watch it closèly. Whèn donè, a mèat thèrmomètèr should règistèr 160F whèn stuck into thè thickèst part of onè of thè middlè brèasts. Rèmovè from thè ovèn, covèr loosèly with foil and allow chickèn to rèst 5-10 minutès bèforè sèrving.
- If dèsirèd, garnish with choppèd parslèy.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè thecookierookie.