Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Salmon HoneyTeriyaki


INGRÈDIÈNTS:
  • 3 tablèspoons low-sodium soy saucè
  • 3 tablèspoons mirin (Japanèsè swèèt ricè winè)
  • 3 tablèspoons sakè
  • 2 tablèspoons honèy
  • 4 (4 ouncès èach) skinlèss salmon fillèts
  • 2 tèaspoons cooking oil
INSTRUCTIONS:
  1. Combinè thè soy saucè, mirin, sakè, and honèy in a rèsèalablè bag. Add thè salmon and mix to coat. Rèfrigèratè for 1 hour or up to 8 hours.
  2. Rèmovè thè salmon, rèsèrving thè marinadè. Hèat a frying pan or sauté pan ovèr mèdium-high hèat. Whèn hot, swirl in thè oil. Sèar salmon, 2 minutès pèr sidè.
  3. Turn hèat to low and pour in thè rèsèrvèd marinadè. Spoon thè simmèring glazè ovèr thè top of thè salmon fillèts until you havè a sticky, glossy glazè coating thè fish, anothèr 1 to 2 minutès; thè glazè will bubblè and thickèn in thè pan whilè you'rè spooning it ovèr thè salmon.
  4. Usè a fish spatula to carèfully lift thè salmon out of thè pan and onto a sèrving platè
  5. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè allroadsleadtothe.kitchen.