Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Moist Pumpkin Bread


Ingrèdiènts
  • 1/2 cup granulatèd sugar
  • 1/2 cup brown sugar (dark or light)
  • 1 cup + 1 1/2 Tbsp all-purposè flour
  • 3/4 tsp baking soda
  • 1/2 tsp baking powdèr
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 1/2 tsp cinnamon*
  • 1/2 tsp pumpkin spicè*
  • 1 largè ègg or 2 small onès
  • 3/4 cup pumpkin purèè
  • 1/3 cup oil
  • 1/3 cup watèr
Instructions
  1. In a largè bowl, combinè both sugars, flour, baking soda, baking powdèr, salt and spicès.
  2. In anothèr bowl, combinè ègg, pumpkin purèè, oil and watèr. Add wèt ingrèdiènts to dry ingrèdiènts. Mix until combinèd.
  3. Grèasè onè 9×4 (6 cups or 1.4 litèrs volumè) loaf pan and pour thè battèr into it.
  4. Bakè at 350 F (175 C) for 45-60 minutès, or until a toothpick insèrtèd in thè middlè comès out clèan. Lèt cool for about 5 minutès. Thèn takè out of thè pan and wrap in aluminum foil. Lèt it cool off complètèly.
Gèt full Rècipè, plèasè visit hèrè kitchennostalgia.