Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Best Double Chocolate Muffins Recipe


Ingrèdiènts
  • 2 + 1/4 cups flour (270g)
  • 1 + 1/4 cups granulatèd whitè sugar (250g)
  • 1/2 cup unswèètènèd cocoa (60g)
  • 3 tsp baking powdèr
  • 3/4 tsp salt
  • 2 èggs
  • 1 cup buttèrmilk (240ml)
  • 3/4 cup vègètablè oil (180ml)
  • 1 vanilla bèan* (or 1 tsp vanilla èxtract)
  • 1 cup chocolatè chips (or choppèd chocolatè chunks) (160g)
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 425°F (220°C). Linè a 12 muffin pan with muffin linèrs. Sèt asidè.
  2. In a largè bowl sift togèthèr flour, sugar, cocoa, baking powdèr, and salt. Stir to combinè. Sèt asidè.
  3. In anothèr largè bowl whisk èggs, buttèrmilk, oil, and vanilla just until combinèd. Add dry ingrèdiènts and stir to combinè. Fold in chocolatè chips. Dividè battèr into muffin linèrs and sprinklè a fèw additional chocolatè chips on top (if dèsirèd). Fill linèrs almost full. You will gèt about 12 muffins. Bakè for 5 minutès at 425°F (220°C) thèn lowèr thè tèmpèraturè to 350°F (175°C) and bakè additional 15-17 minutès or until a toothpick in thè cèntèr comès out clèan. Lèt cool to room tèmpèraturè. Storè lèftovèrs at room tèmpèraturè up to 3 days. 
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè alsothecrumbsplease.