Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Garlic Butter Salmon in Foil


INGRÈDIÈNTS:
  • 1/2 cup unsaltèd buttèr, mèltèd
  • 1 tablèspoon brown sugar
  • 1 tablèspoon lèmon juicè
  • 3 clovès garlic, mincèd
  • 1/2 tèaspoon drièd orègano
  • 1/2 tèaspoon drièd thymè
  • 1/2 tèaspoon drièd rosèmary
  • Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
  • 2 pounds salmon
  • 2 tablèspoons choppèd frèsh parslèy lèavès
DIRÈCTIONS:
  1. Prèhèat ovèn to 375 dègrèès F. Linè a baking shèèt with foil.
  2. In a small bowl, whisk togèthèr buttèr, brown sugar, lèmon juicè, garlic, orègano, thymè, rosèmary, salt and pèppèr, to tastè.
  3. Placè salmon onto prèparèd baking shèèt and fold up all 4 sidès of thè foil. Spoon thè buttèr mixturè ovèr thè salmon. Fold thè sidès of thè foil ovèr thè salmon, covèring complètèly and sèaling thè packèt closèd.
  4. Placè into ovèn and bakè until cookèd through, about 15-20 minutès.
  5. Sèrvè immèdiatèly, garnishèd with parslèy, if dèsirèd.

Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè damndelicious.