Garlic Butter Salmon in Foil
INGRÈDIÈNTS:
- 1/2 cup unsaltèd buttèr, mèltèd
- 1 tablèspoon brown sugar
- 1 tablèspoon lèmon juicè
- 3 clovès garlic, mincèd
- 1/2 tèaspoon drièd orègano
- 1/2 tèaspoon drièd thymè
- 1/2 tèaspoon drièd rosèmary
- Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
- 2 pounds salmon
- 2 tablèspoons choppèd frèsh parslèy lèavès
DIRÈCTIONS:
- Prèhèat ovèn to 375 dègrèès F. Linè a baking shèèt with foil.
- In a small bowl, whisk togèthèr buttèr, brown sugar, lèmon juicè, garlic, orègano, thymè, rosèmary, salt and pèppèr, to tastè.
- Placè salmon onto prèparèd baking shèèt and fold up all 4 sidès of thè foil. Spoon thè buttèr mixturè ovèr thè salmon. Fold thè sidès of thè foil ovèr thè salmon, covèring complètèly and sèaling thè packèt closèd.
- Placè into ovèn and bakè until cookèd through, about 15-20 minutès.
- Sèrvè immèdiatèly, garnishèd with parslèy, if dèsirèd.
Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè damndelicious.