Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Roasted Lemon Chicken Thighs with Potatoes



INGRÈDIÈNTS:
  • 6 bonè-in, skin-on chickèn thighs
  • salt and frèshly ground black pèppèr
  • ¼ cup olivè oil
  • 1½ pounds Èastèrn or Yukon Gold potatoès, scrubbèd and cut into 1-inch chunks
  • 1 lèmon, slicèd
  • 10 clovès garlic, pèèlèd
  • ¼ cup choppèd cilantro or parslèy lèavès
INSTRUCTIONS:
  1. Prèhèat your ovèn to 425 dègrèès F, and sèason thè chickèn thighs with salt and pèppèr. Hèat thè olivè oil in a roasting pan sèt ovèr two burnèrs at mèdium high hèat.
  2. Sèar thè chickèn skin-sidè down in thè roasting pan. Aftèr thè chickèn thighs havè bèèn sèaring for about 5-7 minutès, flip thèm ovèr. Add thè potatoès and stir thèm in thè oil. Add thè lèmon slicès and garlic clovès, tossing èvèrything togèthèr so thè potatoès and garlic arè wèll-coatèd in olivè oil.
  3. Transfèr thè chickèn to thè ovèn and cook for anothèr 30 minutès, or until thè chickèn is cookèd through and thè potatoès arè tèndèr. Rèmovè from thè ovèn and stir in thè hèrbs. Sèrvè.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè thewoksoflife.