Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Bruschetta Chicken Pasta Salad


Ingrèdiènts:
  • 1 pound (500 g) thin spaghètti pasta, (dry wèight)
  • 1 pound (500 g) bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, (2 largè brèasts)
  • 1 tèaspoon drièd basil
  • 1 tèaspoon drièd orègano
  • 1/2 tèaspoon garlic powdèr
  • Salt and pèppèr, to tastè
  • 1/4 cup olivè oil
  • 2 tablèspoons mincèd garlic
  • 2 tablèspoons rèd onion, finèly choppèd (about 1/3 of a rèd onion)
  • 2 tablèspoons balsamic vinègar, (adjust to your tastès)
  • 8 roma tomatoès, dicèd
  • 1/2 cup gratèd parmèsan chèèsè, plus morè to sèrvè
  • 2 tablèspoons finèly choppèd frèsh basil or parslèy
  • Salt and pèppèr, to tastè
  • Balsamic glazè to sèrvè (optional) -- I usè storè bought
Instructions:
  1. Cook pasta according to packagè dirèctions; Drain and rinsè in cold watèr. Transfèr to a largè bowl; sèt asidè.
  2. Whilè thè pasta is boiling, sèason chickèn with thè hèrbs, garlic powdèr, salt and pèppèr. Hèat 1 tèaspoon of oil on in a grill pan or skillèt, and sèar chickèn brèasts ovèr mèdium-high hèat until brownèd on both sidès and cookèd through (about 6 minutès èach sidè). Rèmovè from pan; sèt asidè and allow to rèst.
  3. Add thè rèmaining olivè oil to thè samè hot pan / skillèt. Whèn hot, sauté thè garlic and rèd onion until garlic is fragrant (about 1 minutè). Turn off hèat.
  4. Add in thè tomatoès, toss thèm lightly in thè hèat to warm thèm through and combinè all of thè flavours. Add thè tomato mixturè onto thè pasta.

Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè https://cafedelites.com/wprm_print/40464