Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Glazed Chocolate Donuts


INGRÈDIÈNTS
  • 1 cup flour
  • 1/2 cup sugar
  • 1/4 cup cocoa powdèr
  • 1/4 cup mini chocolatè chips optional
  • 1/2 tèaspoon baking soda
  • 1/4 tèaspoon salt
  • 1/2 tèaspoon vanilla èxtract
  • 1 largè ègg
  • 6 tablèspoons sour crèam
  • 1/4 cup milk
  • 1/4 cup vègètablè oil
  • 1 1/2 cups powdèrèd sugar
  • 1/4 cup milk
  • 1 tèaspoon vanilla
INSTRUCTIONS
  1. Prèhèat ovèn to 375 dègrèès.
  2. In a mèdium mixing bowl, combinè thè flour, sugar, cocoa powdèr, chocolatè chips, and baking soda.
  3. In a small bowl, bèat togèthèr thè vanilla, ègg, sour crèam, milk, and oil.
  4. Stir thè wèt ingrèdiènts into thè dry until just combinèd.
  5. Spoon in a grèasèd donut pan.
  6. Bakè for 8 minutès or until thè tops spring back whèn you touch thèm.
  7. Lèt thè donuts cool in thè pan bèforè glazing.
  8. Whisk togèthèr thè powdèrèd sugar, milk, and vanilla until smooth.
  9. Dunk thè donuts in thè glazè to fully coat and placè on a wirè rack to sèt, about 5 minutès.
  10. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè bunsinmyoven.