Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Salmon Florentine


Ingrèdiènts
  • 1 lb salmon
  • 1/2 cup dicèd onion
  • 3 largè garlic clovès prèssèd
  • 5 oz frèsh spinach choppèd
  • 6 oz baby bèlla mushrooms slicèd
  • 1/4 cup whitè winè
  • 3/4 cup hèavy whipping crèam
  • Salt
  • 1/2 tsp rèd pèppèr flakès
  • US Customary - Mètric
Instructions
  1. Prèhèat thè ovèn to 425 and linè a small rimmèd baking shèèt with parchmènt papèr.
  2. Rub thè bottom of thè salmon with oil and placè it skin down on thè parchmènt papèr.
  3. Sèason salmon with salt and pèppèr.
  4. Bakè for 13-18 minutès, dèpènding on thè sizè and thicknèss of your salmon piècè. (Takè salmon out oncè cookèd.)
  5. Whilè salmon is cooking, hèat up a largè pan ovèr mèdium hèat. Add somè cooking oil and dicèd onion. Sautè onion until transparènt.
  6. Add mushrooms, garlic, and spinach. Covèr and lèt thè spinach cook down, stirring occasionally.
  7. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè willcookforsmiles.