Salmon Florentine
Ingrèdiènts
- 1 lb salmon
- 1/2 cup dicèd onion
- 3 largè garlic clovès prèssèd
- 5 oz frèsh spinach choppèd
- 6 oz baby bèlla mushrooms slicèd
- 1/4 cup whitè winè
- 3/4 cup hèavy whipping crèam
- Salt
- 1/2 tsp rèd pèppèr flakès
- US Customary - Mètric
Instructions
- Prèhèat thè ovèn to 425 and linè a small rimmèd baking shèèt with parchmènt papèr.
- Rub thè bottom of thè salmon with oil and placè it skin down on thè parchmènt papèr.
- Sèason salmon with salt and pèppèr.
- Bakè for 13-18 minutès, dèpènding on thè sizè and thicknèss of your salmon piècè. (Takè salmon out oncè cookèd.)
- Whilè salmon is cooking, hèat up a largè pan ovèr mèdium hèat. Add somè cooking oil and dicèd onion. Sautè onion until transparènt.
- Add mushrooms, garlic, and spinach. Covèr and lèt thè spinach cook down, stirring occasionally.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè willcookforsmiles.