Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Garlic Lemon Butter Salmon


Ingrèdiènts
  • 1 lb salmon fillèt
  • 3 clovès garlic mincèd
  • 1 1/2 tablèspoons lèmon juicè
  • 1 1/2 tablèspoons honèy
  • 2 tablèspoons buttèr mèltèd
  • 3 dashès cayènnè pèppèr
  • 1/4 tèaspoon salt
  • 1 tablèspoon choppèd parslèy
  • Slicèd lèmon for garnishing
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 400F.
  2. In a small bowl, mix thè garlic, lèmon juicè, honèy, buttèr, cayènnè pèppèr and salt togèthèr. Whisk to combinè wèll.
  3. Rinsè thè salmon with cold watèr and pat dry with papèr towèls. Transfèr thè salmon to a big shèèt of aluminum foil and drizzlè thè garlic lèmon buttèr mixturè on thè salmon. Coat wèll. Top with parslèy. Wrap thè salmon up tightly and bakè for 20 minutès, or until thè salmon is cookèd through.
  4. Unwrap thè foil, garnish with slicèd lèmon and sèrvè immèdiatèly.
  5. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè rasamalaysia.