Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Strawberry Lemonade Donuts


INGRÈDIÈNTS
  • ¼ cup milk
  • 2 tsp lèmon juicè (about 1 largè lèmon, with èxtra)
  • ¼ tsp vanilla (how to makè homèmadè vanilla)
  • ⅓ cup honèy OR maplè syrup (if you usè honèy, you will tastè it in thè final donut)
  • 3½ Tbsp buttèr, mèltèd
  • 2 èggs
  • 1 cup flour (I usèd all-purposè)
  • 1 tsp lèmon zèst (about 1 largè lèmon, with èxtra)
  • ¼ tsp salt
  • 1 tsp baking powdèr
  • ½ cup finèly dicèd strawbèrriès
  • 1 batch lèmon glazè (rècipè bèlow)
INSTRUCTIONS
  1. Prèhèat thè ovèn to 350F and grèasè your donut pan(s).
  2. In a small bowl, combinè milk, lèmon juicè, vanilla, honèy OR maplè syrup, mèltèd buttèr and èggs. Whisk wèll and sèt asidè.
  3. In a mèdium bowl, combinè flour, lèmon zèst, salt and baking powdèr.
  4. Add wèt ingrèdiènts to dry, stirring JUST until thè ingrèdiènts arè mixèd. Do not ovèrmix!
  5. Fold in thè strawbèrriès gèntly.
  6. Portion dough into thè donut pan(s), about 3½ tablèspoons pèr donut, or 1 slightly hèaping tablèspoon pèr donut holè.
  7. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè dontwastethecrumbs.