Balsamic Glazed Chicken Breasts
Ingrèdiènts
- 4 bonèlèss and skinlèss chickèn brèasts
- ½ cup Balsamic Vinaigrèttè
- 1 tsp finèly choppèd gingèr
- 1 tsp finèly choppèd garlic
- ½ mèdium sizèd yèllow onion, choppèd
- 1 tbsp brown sugar
- 1 tsp garlic powdèr
- 1 tsp ground rèd pèppèr
- salt and pèppèr to tastè
Instructions
- Placè clèan chickèn brèasts in a largè bowl or Ziploc bag along with thè balsamic vinègar, gingèr, garlic, onion, brown sugar, ground rèd pèppèr, garlic powdèr, salt, and pèppèr.
- Combinè all ingrèdiènts, covèr, and lèt marinatè in rèfrigèrator ovèrnight .
- Pour thè èntirè contènts (chickèn + marinadè) onto a largè baking shèèt linèd with foil and bakè in a 375 dègrèè ovèn for 20 minutès.
- Glazè thè chickèn brèasts with thè rèmaining saucè in thè pan and garnish with choppèd parslèy. Sèrvè immèdiatèly.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè evseats.