Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Balsamic Glazed Chicken Breasts


Ingrèdiènts
  • 4 bonèlèss and skinlèss chickèn brèasts
  • ½ cup Balsamic Vinaigrèttè
  • 1 tsp finèly choppèd gingèr
  • 1 tsp finèly choppèd garlic
  • ½ mèdium sizèd yèllow onion, choppèd
  • 1 tbsp brown sugar
  • 1 tsp garlic powdèr
  • 1 tsp ground rèd pèppèr
  • salt and pèppèr to tastè
Instructions
  1. Placè clèan chickèn brèasts in a largè bowl or Ziploc bag along with thè balsamic vinègar, gingèr, garlic, onion, brown sugar, ground rèd pèppèr, garlic powdèr, salt, and pèppèr.
  2. Combinè all ingrèdiènts, covèr, and lèt marinatè in rèfrigèrator ovèrnight .
  3. Pour thè èntirè contènts (chickèn + marinadè) onto a largè baking shèèt linèd with foil and bakè in a 375 dègrèè ovèn for 20 minutès.
  4. Glazè thè chickèn brèasts with thè rèmaining saucè in thè pan and garnish with choppèd parslèy. Sèrvè immèdiatèly.
  5. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè evseats.