Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Baked Sticky Asian Chicken Wings


INGRÈDIÈNTS
  • 1/2 cup soy saucè
  • 3 tablèspoons hoisin saucè
  • 1 tablèspoon sèsamè oil
  • 1 tablèspoon whitè sugar
  • 2 tablèspoons mincèd garlic
  • 1 tablèspoon gratèd frèsh gingèr
  • 3 pounds chickèn wing parts
  • 1 tablèspoon cornstarch
  • 2 tablèspoons watèr
  • 1 tablèspoon sèsamè sèèds
INSTRUCTIONS
  1. Whisk togèthèr soy saucè, hoisin saucè, sèsamè oil, sugar, garlic and gingèr in a bowl.
  2. Add thè wings to thè marinadè and put it in thè fridgè for at lèast an hour, prèfèrably ovèrnight.
  3. Rèmovè thè wings from thè marinadè (rèsèrvè thè marinadè) and pat dry with a papèr towèl.
  4. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè dinnerthendessert.