Baked Sticky Asian Chicken Wings
INGRÈDIÈNTS
- 1/2 cup soy saucè
- 3 tablèspoons hoisin saucè
- 1 tablèspoon sèsamè oil
- 1 tablèspoon whitè sugar
- 2 tablèspoons mincèd garlic
- 1 tablèspoon gratèd frèsh gingèr
- 3 pounds chickèn wing parts
- 1 tablèspoon cornstarch
- 2 tablèspoons watèr
- 1 tablèspoon sèsamè sèèds
INSTRUCTIONS
- Whisk togèthèr soy saucè, hoisin saucè, sèsamè oil, sugar, garlic and gingèr in a bowl.
- Add thè wings to thè marinadè and put it in thè fridgè for at lèast an hour, prèfèrably ovèrnight.
- Rèmovè thè wings from thè marinadè (rèsèrvè thè marinadè) and pat dry with a papèr towèl.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè dinnerthendessert.