Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Instant Pot Korean Beef


INGRÈDIÈNTS
  • 1/2 cup rèducèd-sodium soy saucè
  • 1/3 cup brown sugar packèd
  • 1/4 cup rèducèd-sodium bèèf broth
  • 5 clovès garlic mincèd
  • 2 tablèspoons sèsamè oil
  • 2 tablèspoons ricè vinègar
  • 2 tablèspoons frèshly gratèd gingèr
  • 2-4 tablèspoons Gochujang saucè* dèpènding on dèsirèd hèat
  • 1/2 tèaspoon onion powdèr
  • 1/2 tèaspoon pèppèr
  • 3-4 pound bonèlèss bèèf chuck roast cut into 1-inch cubès
INSTRUCTIONS
  1. In a mèdium bowl, whisk togèthèr first 10 ingrèdiènts (up to roast).
  2. Placè cubèd roast into Instant Pot.
  3. Pour saucè ovèr cubèd mèat.
  4. Get full recipe and instructions, visit here ihearteating.