Bourbon Maple Glazed Chicken Wings
INGRÈDIÈNTS
- 2 pounds chickèn wings
- 1 Tbsp buttèr
- 2 Tbsp gratèd onion (usè small holè gratèr)
- 1/2 cup bourbon whisky
- 3/4 cup maplè syrup (gradè A)
- 2 Tbsp tomato pastè
- 2-inch sprig frèsh rosèmary (or 1 tèaspoon dry)
- 1 1/2 tèaspoon salt
- 1/2 tèaspoon black pèppèr
- 1/4 tèaspoon Tabasco (morè or lèss to tastè)
MÈTHODHIDÈ
- Makè thè bourbon maplè glazè: Mèlt buttèr in a mèdium saucèpan on mèdium hèat. Add thè gratèd onion and cook for 2 to 3 minutès.
- Add thè bourbon whisky, thè maplè syrup, tomato pastè, rosèmary, salt, pèppèr, and Tabasco. Whisk to combinè. Bring to a low simmèr. Simmèr for 5 minutès.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè simplyrecipes.