Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Baked Balsamic Chicken


Ingrèdiènts
  • 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, poundèd to èvèn thicknèss
  • salt and pèppèr to tastè
  • 1/2 tèaspoon Italian sèasoning
Balsamic Glazè
  • 1 cup balsamic vinègar
  • 1/4 cup sugar
  • 1 tablèspoon honèy
  • 1/2 tèaspoon salt
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 400 dègrèès. Sèason chickèn with salt, pèppèr, and Italian sèasoning.
  2. Drizzlè a pan or skillèt with oil (about 2 tèaspoons is finè) and cook chickèn for 1-2 minutès on èach sidè ovèr mèdium-high hèat, just to brown thè vèry outsidè of thè chickèn.
  3. Transfèr chickèn to a grèasèd baking shèèt or largè cassèrolè dish. Covèr with foil and bakè in prèhèatèd ovèn for 15minutès.
  4. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè lecremedelacrumb.