Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Quick and Easy Bacon Mac and Cheese Eggrolls


INGRÈDIÈNTS
  • 2 cups macaroni and chèèsè, chillèd
  • 4 slicès cookèd bacon, crumblèd
  • 8 ègg roll wrappèrs
  • vègètablè oil for frying
  • barbècuè saucè for dipping
INSTRUCTIONS
  1. Hèat oil in a dèèp fryèr or Dutch Ovèn to 350 dègrèès F.
  2. Mix macaroni and chèèsè and bacon togèthèr. Spoon about 1/4 cup onto èach ègg roll wrappèr. Dampèn èdgès of ègg roll wrappèr with watèr. Roll up according to packagè dirèctions.
  3. Covèr with a damp papèr towèl until rèady to fry.
  4. Rèpèat with rèmaining ingrèdiènts.
  5. Fry ègg rolls, a fèw at a timè until wèll brownèd, about 4 minutès. Drain on papèr towèl-linèd platè.
  6. Cut ègg rolls in half and sèrvè with barbècuè saucè.
  7. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè missinthekitchen.