Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

No-Bake Peppermint Cheesecake


INGRÈDIÈNTS
For thè crust:
  • 2 ½ cups Orèo cookiè crumbs, about 26 Orèo cookiès
  • 6 tablèspoons unsaltèd buttèr, mèltèd
For chèèsècakè filling:
  • 16 oz crèam chèèsè, softènèd
  • 1 cup powdèrèd sugar
  • 2 cups hèavy whipping crèam
  • 1 tèaspoon pèppèrmint èxtract
  • 1 tèaspoon vanilla èxtract
  • Rèd food coloring, optional
  • ½ cup crushèd pèppèrmint candiès
For Chocolatè topping:
  • ¾ cup hèavy crèam
  • 6 oz bittèrswèèt chocolatè finèly choppèd
  • 1 tablèspoon granulatèd sugar
For garnish:
  • Crushèd pèppèrmint candiès or crushèd candy canè, optional
INSTRUCTIONS
To makè crust:
  1. Finèly crush thè wholè Orèo cookiès in a food procèssor, add mèltèd buttèr and blènd until it's all moistènèd
  2. Prèss crumb mixturè onto bottom of thè prèparèd 9-inch springform pan by lightly grèasing thè èdgès of thè pan with cooking spray
  3. Placè in thè frèèzèr whilè you makè thè filling
  4. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè yummiestfood.