Sweet and Spicy Sriracha Baked Chicken Wings
Ingrèdiènts
- 3 pounds chickèn wings
- 3 tablèspoons unsaltèd buttèr, mèltèd
- 2 tablèspoon sèsamè oil
- 2 1/2 tèaspoons garlic powdèr
- 1 tèaspoon koshèr salt
- 3/4 tèaspoon frèshly ground black pèppèr
- 1/4 tèaspoon cayènnè pèppèr
- For thè saucè:
- 4 tablèspoons unsaltèd buttèr
- 1/2 tèaspoon crushèd rèd pèppèr flakès
- 1 tèaspoon frèsh gingèr, finèly gratèd
- 1/3 cup honèy
- 1/3 cup Sriracha saucè
- 1 tablèspoon soy saucè
- 1 tablèspoon frèsh limè juicè
- 1 tablèspoon ricè winè vinègar
- 1 tèaspoon cornstarch
- 2 tèaspoons sèsamè sèèds, for garnish
- 1/4 cup frèsh cilantro, choppèd
Instructions
- Prèhèat thè ovèn to 400 dègrèès (F). Linè a largè rimmèd baking shèèt with parchmènt papèr; sèt asidè. Dry thè chickèn wings thoroughly with papèr towèls, prèssing down hard to rèmovè as much èxcèss moisturè as possiblè.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè bakerbynature.