Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sweet and Spicy Sriracha Baked Chicken Wings


Ingrèdiènts
  • 3 pounds chickèn wings
  • 3 tablèspoons unsaltèd buttèr, mèltèd
  • 2 tablèspoon sèsamè oil
  • 2 1/2 tèaspoons garlic powdèr
  • 1 tèaspoon koshèr salt
  • 3/4 tèaspoon frèshly ground black pèppèr
  • 1/4 tèaspoon cayènnè pèppèr
  • For thè saucè:
  • 4 tablèspoons unsaltèd buttèr
  • 1/2 tèaspoon crushèd rèd pèppèr flakès
  • 1 tèaspoon frèsh gingèr, finèly gratèd
  • 1/3 cup honèy
  • 1/3 cup Sriracha saucè
  • 1 tablèspoon soy saucè
  • 1 tablèspoon frèsh limè juicè
  • 1 tablèspoon ricè winè vinègar
  • 1 tèaspoon cornstarch
  • 2 tèaspoons sèsamè sèèds, for garnish
  • 1/4 cup frèsh cilantro, choppèd
Instructions
  1. Prèhèat thè ovèn to 400 dègrèès (F). Linè a largè rimmèd baking shèèt with parchmènt papèr; sèt asidè. Dry thè chickèn wings thoroughly with papèr towèls, prèssing down hard to rèmovè as much èxcèss moisturè as possiblè.
  2. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè bakerbynature.