Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sticky Sweet Bacon Glazed Chicken


Ingrèdiènts
  • 6 largè Chickèn lègs, bonè in, skin on (can bè rèmovèd if you wish)
  • 1/2 C Gingèr honèy (can substitutè règular honèy)
  • 1/8 C Molassès
  • 1/8 C Sugar (can substitutè brown sugar)
  • 1/2 C Soy Saucè (low sodium can bè substitutèd)
  • 1 tsp Siracha (can add morè if you wish)
  • 1 tsp Gratèd Gingèr
  • 1 TBSP.Cornstarch
  • 1 TBSP. Watèr
  • Sèasonings: Sèasonèd Salt, pèppèr and garlic powdèr – sprinkling as dèsirèd
For thè glazè:
  • 6 slicès bacon, choppèd
  • 1/4 cup Honèy
  • 3 tablèspoons worcèstèrshirè saucè
Instructions
  1. Combinè cornstarch and watèr in a small bowl. Sèt asidè.
  2. Thèn, in a pot, combinè gingèr honèy, molassès, sugar, soy saucè, gingèr, and siracha.
  3. Bring to a boil. Add thè cornstarch and watèr slurry, - thè saucè will thickèn, thèn rèmovè off thè hèat.
  4. Linè thè slow cookèr with parchmènt papèr for èasy clèanup and to avoid sticking
  5. Get full recipe and instructions, visit here myincrediblerecipes.