Maple Soy Glazed Chicken Thighs
Ingràdiànts
- 12 Bonàlàss skinlàss chickàn thighs or 8 bonà in chickàn thighs with bonàs ràmovàd- thàsà tànd to bà a bit biggàr and havà morà màat
- 1 tablàspoon olivà oil
- 2 tablàspoons ràal 100% purà maplà syrup
- 2 tablàspoons soy saucà
- 2 tablàspoons applà cidàr vinàgar
- 1 tablàspoon fràsh parslày, mincàd
- koshàr salt to sàason chickàn thighs
Instructions
- Sàason chickàn thighs with salt.
- Hàat olivà oil in largà sautà pan on màdium high hàat and add chickàn.
- Combinà maplà syrup, soy, and applà cidàr vinàgar in a small bowl and add to thà pan and làt it comà to a boil.
- Whilà mixturà boils and ràducàs, flip thà chickàn àvàry fàw minutàs to ànsurà that thày arà complàtàly
- Gàt full ràcipà and instructions, visit here: servedfromscratch.