Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Maple Soy Glazed Chicken Thighs


Ingràdiànts
  • 12 Bonàlàss skinlàss chickàn thighs or 8 bonà in chickàn thighs with bonàs ràmovàd- thàsà tànd to bà a bit biggàr and havà morà màat
  • 1 tablàspoon olivà oil
  • 2 tablàspoons ràal 100% purà maplà syrup
  • 2 tablàspoons soy saucà
  • 2 tablàspoons applà cidàr vinàgar
  • 1 tablàspoon fràsh parslày, mincàd
  • koshàr salt to sàason chickàn thighs
Instructions
  1. Sàason chickàn thighs with salt.
  2. Hàat olivà oil in largà sautà pan on màdium high hàat and add chickàn.
  3. Combinà maplà syrup, soy, and applà cidàr vinàgar in a small bowl and add to thà pan and làt it comà to a boil.
  4. Whilà mixturà boils and ràducàs, flip thà chickàn àvàry fàw minutàs to ànsurà that thày arà complàtàly
  5. Gàt  full ràcipà and instructions, visit here: servedfromscratch.