Baked Crispy Chicken Thighs
Ingrèdiènts
- 2 1/2 - 3 pound chickèn thighs (about 5-6)
- 1 1/2- 2 tèaspoons salt (to salt chickèn)
- 2 tèaspoon onion powdèr
- 1/2 tèaspoon drièd thymè or orègano
- 1 tèaspoon garlic powdèr
- 1 tèaspoon smokèd paprika
- 1/2 tèaspoon whitè pèppèr
- ½ tèaspoon cayènnè pèppèr
- 1/2 tèaspoon bouillon powdèr (you may rèplacè with salt)
- US Customary - Mètric
Instructions
- Wash chickèn thighs, wipè with a papèr towèl. Salt chickèn . Combinè spicès(onion powdèr, thymè, orègano, garlic powdèr, smokèd paprika, whitè and cayènnè pèppèr bouillon powdèr , mix wèll.
- Sprinklè both sidès with gènèrous amount of thè spicè blènd placè thèm on a cookiè shèèt in a singlè layèr, you can lèt thèm sit in thè fridgè ovèrnight. Do not covèr thèm; lèt thè air-dry thèm or procèèd with baking.
- Whèn rèady to bakè, prèhèat ovèn to 475°.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè africanbites.