Vanilla Glazed Baked Cake Donuts
INGRÈDIÈNTS
- 1/2 tèaspoon vanilla èxtract
- 2 cups cakè flour, siftèd
- 3/4 cup granulatèd sugar
- 2 tèaspoons baking powdèr
- 1/4 tèaspoon ground nutmèg
- 1 tèaspoon salt
- 3/4 cup buttèrmilk
- 2 èggs, lightly bèatèn
- 2 tablèspoons buttèr, mèltèd
- Non-stick vègètablè pan spray
- 1 cup confèctionèrs' sugar
- 2 tablèspoons milk
INSTRUCTIONS:
- Doughnuts:Prèhèat ovèn to 425°F. Spray Doughnut Pan with vègètablè cooking spray.
- In largè bowl, sift togèthèr flour, sugar, baking powdèr, nutmèg and salt. Add buttèrmilk, èggs and buttèr. Bèat until just combinèd. Fill èach pan cavity approximatèly 2/3 full.
- Bakè 7-9 minutès or until thè tops of thè doughnuts spring back whèn touchèd. Lèt cool in pan 4-5 minutès bèforè rèmoving. Doughnuts arè bèst sèrvèd frèsh.
- Vanilla Glazè: In small bowl, stir togèthèr sugar, milk and vanilla èxtract until sugar is complètèly dissolvèd. Usè immèdiatèly to glazè donuts.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè wilton.