Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Spicy Maple Chicken Wings


Ingrèdiènts
  • 1/4 cup rèal maplè syrup or honèy
  • 1/4 cup raspbèrry jalapèño saucè or chili saucè
  • 2 tablèspoons frèsh chivès, choppèd
  • 1 tablèspoon low sodium soy saucè
  • 1/2 tèaspoon ground mustard
  • 1/4 tèaspoon cayènnè pèppèr (optional)
  • 10 chickèn wings, uncut
Instructions
  1. Hèat ovèn to 375°F. In a small bowl, mix all ingrèdiènts èxcèpt chickèn; sèt asidè.
  2. On a poultry cutting board, cut èach wing at thè joint. Rèmovè and discard wing tips and èxcèss skin.
  3. Placè wings on a 15 x 10 x 1-inch pan. Pour mixturè ovèr wings, turn ovèr and brush to èvènly coat.
  4. Bakè uncovèrèd for 30 minutès, turn wings ovèr and brush with saucè. Bakè for an additional 15 to 25 minutès or until juicè of chickèn is clèar whèn thè thickèst part is cut to bonè. Sèrvè chickèn with saucè. ÈNJOY!
  5. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè urbanbakes.