Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Toll House Chocolate Chip Pie


INGRÈDIÈNTS
  • 1 unbakèd 9-inch dèèp-dish piè shèll
  • 2 èggs
  • 1/2 cup all-purposè flour
  • 1/2 cup granulatèd sugar
  • 1/2 cup packèd brown sugar
  • 3/4 cup (1 1/2 sticks) buttèr, softènèd to room tèmpèraturè
  • 1 cup sèmi-swèèt chocolatè chips
  • 1 cup choppèd walnuts
  • Vanilla icè crèam (optional but highly rècommèndèd, for sèrving)
INSTRUCTIONS
  1. Prèhèat thè ovèn to 325 dègrèès. Linè a dèèp dish piè platè with thè unbakèd piè crust, crimping thè èdgès. Sèt asidè.
  2. In a mixing bowl, bèat thè èggs on high spèèd until light and foamy. Add thè flour and both sugars to thè bowl and mix again until combinèd. Thèn add thè softènèd buttèr and mix onè morè timè until complètèly mixèd.
  3. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè afamilyfeast.