Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sticky Crispy Garlic Chicken Wings


Ingrèdiènts
For thè Glazè
  • 2 tbsp olivè oil
  • 5 clovès of garlic, mincèd
  • 1 cup of Stèvia Nèctar or honèy
  • ¼ cup soy saucè
  • 1 tsp black pèppèr
  • For thè Chickèn
  • 3 pounds of chickèn wings
  • Pèanut oil for frying
  • 2 cups of flour
  • 5 tbsp of ground gingèr
  • 2 tsp of cayènnè pèppèr
  • 1½ tbsp of salt
  • 2 tsp of black pèppèr
  • 2 èggs
  • 3 tbsp of cold watèr
Instructions
For thè Glazè:
  • Hèat thè olivè oil and garlic in a small saucèpan ovèr mèdium hèat for 1-2 minutès, until thè garlic has softènèd.
  • Add thè nèctar (honèy), soy saucè, and black pèppèr and simmèr togèthèr for 10 minutès. Kèèp an èyè on this carèfully as thè saucè can boil ovèr ovèr thè pot. (Will lèavè you with a burnt nightmarè!)
For thè Chickèn:
  1. In a largè bowl, combinè thè flour, gingèr, cayènnè pèppèr, salt, and black pèppèr.
  2. In a sèparatè bowl whisk thè èggs and cold watèr togèthèr to makè an ègg wash
  3. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè evseats.