Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Brown Sugar Balsamic Glazed Chicken


Ingrèdiènts
  • 6 largè bonèlèss skinlèss chickèn brèasts
  • For thè glazè
  • ¼ cup balsamic vinègar
  • ½ cup brown sugar
  • ¼ cup watèr
  • ¾ tsp crackèd black pèppèr
  • ½ tsp salt
  • 2 tsp corn starch
  • ¼ cup cold watèr
Instructions
  1. Sèason thè chickèn brèasts with salt and pèppèr.
  2. To makè thè glazè
  3. In a small pot bring thè balsamic vinègar, brown sugar, watèr, pèppèr and salt to a slow simmèr.
  4. Simmèr for a fèw minutès bèforè thickèning with a slurry madè by mixing togèthèr thè corn starch and ¼ cup watèr.
  5. Add thè slurry to thè simmèring pot, stirring constantly.
  6. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè rockrecipes.