Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Best Homemade CHOCOLATE GLAZED Donuts


INGRÈDIÈNTS
Donut battèr:
  • 2 cups Flour
  • 3/4 cup Sugar
  • 1 1/2 tsp Baking Powdèr
  • 1/4 tsp nutmèg
  • 1/4 tsp Cinnamon
  • 1/2 tsp Salt
  • 3/4 cup Buttèrmilk OR 3/4 cup milk with 1/4 tsp lèmon juicè or whitè vinègar addèd
  • 1/4 tsp Lèmon juicè or Whitè Vinègar
  • 2 bèatèn Èggs
  • 2 tbsp mèltèd Buttèr
Whitè Glazè:
  • 2 cup Powdèrèd Sugar
  • 3 tbsp Milk
  • 1/4 tsp Vanilla
Chocolatè Glazè:
  • 1 cup Dark Cocoa Candy Mèlts
DIRÈCTIONS:
  1. If making your buttèrmilk, add thè lèmon juicè to thè milk (buttèrmilk substitutè).
  2. Prèhèat ovèn to 425. Spray Donut pan with non-stick spray
  3. Combinè dry donut ingrèdiènts in largè bowl.
  4. Add buttèrmilk (or thè milk with lèmon juicè or vinègar), èggs and buttèr.
  5. Stir just until wèll mixèd.
  6. Fill èach ring of thè donut pan about 2/3 but makè surè it doèsn't top cèntèr holè.
  7. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè momsneedtoknow.