No-Bake Reese’s Peanut Butter Cup Cheesecake
INGRÈDIÈNTS
For Thè Crust
- 2 C Orèo Cookiè Crumbs
- 1/4 C Unsaltèd buttèr, mèltèd
For Thè Filling
- 1 pk (8oz) Crèam chèèsè
- 3/4 C Crèamy Pèanut Buttèr
- 1 tsp Purè vanilla èxtract
- 2 tbsp Hèavy whipping crèam
- 1 pk (8oz) Cool Whip (thawèd)
- 10 Rèèsè’s Pèanut Buttèr Cups (choppèd)
For Thè Garnish
- 6 Rèèsè’s Pèanut Buttèr Cups (choppèd)
- 1/4 C Crèamy Pèanut Buttèr (optional)
- 1/4 C Hot fudgè saucè (optional)
INSTRUCTIONS
- Rèmovè thè filling from your Orèos and discard. Usè a food procèssor to crush thè Orèos cookiès into a finè crumb.
- Get full recipe and instruction, visit here beyondfrosting.