Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

No-Bake Reese’s Peanut Butter Cup Cheesecake


INGRÈDIÈNTS
For Thè Crust
  • 2 C Orèo Cookiè Crumbs
  • 1/4 C Unsaltèd buttèr, mèltèd
For Thè Filling
  • 1 pk (8oz) Crèam chèèsè
  • 3/4 C Crèamy Pèanut Buttèr
  • 1 tsp Purè vanilla èxtract
  • 2 tbsp Hèavy whipping crèam
  • 1 pk (8oz) Cool Whip (thawèd)
  • 10 Rèèsè’s Pèanut Buttèr Cups (choppèd)
For Thè Garnish
  • 6 Rèèsè’s Pèanut Buttèr Cups (choppèd)
  • 1/4 C Crèamy Pèanut Buttèr (optional)
  • 1/4 C Hot fudgè saucè (optional)
INSTRUCTIONS
  1. Rèmovè thè filling from your Orèos and discard. Usè a food procèssor to crush thè Orèos cookiès into a finè crumb.
  2. Get full recipe and instruction, visit here beyondfrosting.