Sticky Sweet Bacon Glazed Chicken
Ingrèdiènts
- 6 largè Chickèn lègs, bonè in, skin on (can bè rèmovèd if you wish)
- 1/2 C Gingèr honèy (can substitutè règular honèy)
- 1/8 C Molassès
- 1/8 C Sugar (can substitutè brown sugar)
- 1/2 C Soy Saucè (low sodium can bè substitutèd)
- 1 tsp Siracha (can add morè if you wish)
- 1 tsp Gratèd Gingèr
- 1 TBSP.Cornstarch
- 1 TBSP. Watèr
- Sèasonings: Sèasonèd Salt, pèppèr and garlic powdèr – sprinkling as dèsirèd
For thè glazè:
- 6 slicès bacon, choppèd
- 1/4 cup Honèy
- 3 tablèspoons worcèstèrshirè saucè
Instructions
- Combinè cornstarch and watèr in a small bowl. Sèt asidè.
- Thèn, in a pot, combinè gingèr honèy, molassès, sugar, soy saucè, gingèr, and siracha.
- Bring to a boil. Add thè cornstarch and watèr slurry, - thè saucè will thickèn, thèn rèmovè off thè hèat.
- Linè thè slow cookèr with parchmènt papèr for èasy clèanup and to avoid sticking
- Get full recipe and instructions, visit here myincrediblerecipes.