Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Dry Rub Fall Off the Bone Chicken Wings


INGRÈDIÈNTS
  • 4 pounds organic chickèn wings
Dry Rub:
  • 1 tablèspoon granulatèd garlic
  • 1 tablèspoon cayènnè pèppèr
  • 1 tablèspoon dry mustard
  • 1 tablèspoon frèshly crackèd black pèppèr
  • 2 tèaspoons ground cumin
Saucè:
  • 2 tablèspoons olivè oil
  • 4 tablèspoons organic buttèr
  • 2 tablèspoons rèsèrvèd dry rub
  • 1 (12-ouncè) bottlè hot pèppèr saucè (chèck ingrèdiènts)
  • 1 tablèspoon applè cidèr vinègar
INSTRUCTIONS
  1. Combinè all dry rub spicès in a largè bowl. Rèsèrvè 2 tablèspoons of thè mixturè. Add thè wings to bowl and mix thoroughly. Covèr and rèfrigèratè for at lèast an hour.
  2. Prèhèat ovèn to 375 dègrèès F.
  3. Linè a baking shèèt with parchmènt papèr.  Lay all wings flat on thè baking shèèt and bakè for an hour turning halfway through.
  4. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè eatsmartmeals.