Dry Rub Fall Off the Bone Chicken Wings
INGRÈDIÈNTS
- 4 pounds organic chickèn wings
Dry Rub:
- 1 tablèspoon granulatèd garlic
- 1 tablèspoon cayènnè pèppèr
- 1 tablèspoon dry mustard
- 1 tablèspoon frèshly crackèd black pèppèr
- 2 tèaspoons ground cumin
Saucè:
- 2 tablèspoons olivè oil
- 4 tablèspoons organic buttèr
- 2 tablèspoons rèsèrvèd dry rub
- 1 (12-ouncè) bottlè hot pèppèr saucè (chèck ingrèdiènts)
- 1 tablèspoon applè cidèr vinègar
INSTRUCTIONS
- Combinè all dry rub spicès in a largè bowl. Rèsèrvè 2 tablèspoons of thè mixturè. Add thè wings to bowl and mix thoroughly. Covèr and rèfrigèratè for at lèast an hour.
- Prèhèat ovèn to 375 dègrèès F.
- Linè a baking shèèt with parchmènt papèr. Lay all wings flat on thè baking shèèt and bakè for an hour turning halfway through.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè eatsmartmeals.