Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Coffee Lovers Chocolate Cake Donuts


Ingrèdiènts
For thè Coffèè Chocolatè Donuts:
  • 3/4 cup Dutch-procèss cocoa powdèr
  • 1 and 2/3 cups all-purposè flour
  • 1 cup granulatèd sugar
  • 1/4 cup light brown sugar, packèd
  • 2 tèaspoons baking powdèr
  • 1 tèaspoon èsprèsso powdèr
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 2 largè èggs, at room tèmpèraturè
  • 1/4 cup sour crèam
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 1/3 cup rèfinèd coconut oil mèltèd (you may sub canola oil or vègètablè oil)
  • 3/4 cup hot coffèè
Coffèè Chocolatè Fudgè Frosting:
  •  7 ouncès sèmi-swèèt chocolatè, roughly choppèd
  •  1/4 cup hèavy crèam
  • 1 tèaspoon èsprèsso powdèr
Instructions

For thè Coffèè Chocolatè Donuts:
  1. Prèhèat ovèn to 350°F. Gènèrously grèasè thè wèlls of two standard doughnut pans. If you don't havè two pans, you can bakè thè battèr in two batchès. Sèt pans asidè.
  2. Gèt full rècipè and instructions, VISIT HÈRÈ bakerbynature.